Eveniment

INCIDENT cu un avion Tarom în care se afla Elena Udrea: Aeronava a fost întoarsă din drum

INCIDENT cu un avion Tarom în care se afla Elena Udrea:...

Autor: Dan Straut, Mediafax

31.10.2017, 17:28 669

Cursa Tarom ROT 605 Bucureşti-Timişoara-Bucureşti de astăzi, 31 octombrie, operată cu o aeronavă de tip ATR 42-500, s-a întors din rulaj, conform procedurilor standard în această situaţie, după apariţia unei semnalizări neconcludente la bord, a transmis, pentru MEDIAFAX, compania aeriană.

„Pasagerii au primit asistenţă la sol, conform Regulamentului EC261/2004 privind drepturile pasagerilor, iar apoi au fost preluaţi de o altă aeronavă şi transportaţi către destinaţie. Reamintim că prioritatea Companiei Tarom este de a oferi pasagerilor săi călătorii sigure”, a menţionat Tarom.

Fosta deputată Elena Udrea a postat marţi, la orele prânzului, o relatare din care reiese că plecase cu o cursă Tarom spre Timişoara, dar avionul nu a mai decolat „deoarece ceva e defect la roată”. „O să luăm un alt avion”, a scris Elena Udrea pe o reţea de socializare.

„Tocmai am fost coborâţi din avionul de Timişoara după ce acesta rula deja pe pista pentru decolare, deoarece ceva e defect la o roată. OK, o să luăm alt avion, cu puţină şansă poate chiar unul bun”, a notat Elena Udrea.

Fosta deputată a mai scris că „sâmbătă, avionul cu care am zburat la Cluj a întârziat cu noi cu tot urcaţi deja, pentru că nu avea echipaj”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO