Eveniment

Incident fără precedent într-un magazin IKEA: O armă pierdută de un client a fost găsit de un copil pe una dintre canapelele retailerului. Ce s-a întâmplat

Incident fără precedent într-un magazin IKEA: O armă...

Autor: Alex Ciutacu

27.06.2018, 18:35 517

Poliţia investighează un incident bizar ce a avut loc în cadrul magaznului IKEA din Fishers, Indiana, unde un copil a tras cu o armă pe care a găsit-o pe una dintre canapelele din showroom, potrivit Fortune.

Arma a căzut din buzunarul unui alt client IKEA fără ca acesta să îşi dea seama atunci când el s-a aşezat pe acea canapea în aceeaşi zi, scrie CNN.

Copilul, a cărui vârstă este de şase ani, potrivit The Independent, a tras un singur foc de armă de pe urma căruia nimeni nu a fost rănit.

IKEA a transmis în cadrul unei declaraţii că, la nivel de companie, situaţia este luată în serios şi că deja are în vigoare o politică ce interzice armele de foc.

În statul american Indiana cetăţenii au nevoie de un permis port-armă pentru a deţine un pistol. Nu este clar încă dacă respectivul proprietar de armă avea un astfel de permis.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO