ZF 24

Instanţa a admis cererea de eliberare a lui Victor Becali

Instanţa a admis cererea de eliberare a lui Victor Becali

Autor: Andreea Traicu, Mediafax

21.11.2017, 15:32 588

Judecătoria Sectorului 4 a admis, marţi, cererea de eliberare a lui Victor Becali, decizia nefiind definitivă. Acesta a fost condamnat în 2014 la patru ani şi opt luni de închisoare în dosarul Transferurilor.

Mai multe solicitări de eliberare condiţionată formulate de Victor Becali au fost respinse, ultima solicitare fiind respinsă pe 7 noiembrie, moment în care magistraţii au stabilit că acesta poate cere din nou să fie pus în libertate după data de 16 noiembrie.

Victor Becali a fost condamnat în martie 2014 la patru ani şi opt luni de închisoare în dosarul transferurilor, alături Gheorghe Copos, Ioan Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu şi Cristian Borcea, în legătură cu efectuarea de tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.

Singura persoană condamnată în această cauză care încă mai este încarcerată este Cristian Borcea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO