Eveniment

Întâlnirea cu uşile închise dintre liderii social-democraţi s-a extins: Şedinţa CExN al PSD nu a început încă, deşi era programată la ora 16.00

Întâlnirea cu uşile închise dintre liderii...

Autor: Gabriel Pecheanu

22.06.2018, 17:45 185

Liderii social-democraţi discută, informal, de aproape patru ore, în biroul lui Liviu Dragnea, ei amânând începerea şedinţei CExN al PSD, programată să înceapă la ora 16.00, care a fost convocată în urma condamnării preşedintelui partidului la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Printre liderii PSD care au ajuns, vineri, la biroul lui Liviu Dragnea din Camera Deputaţilor, începând cu ora 14.00, se numără preşedintele executiv al partidului, Viorica Dăncilă, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepremierul Paul Stănescu, dar şi primari de sector.

De asemenea, la întrevedere au mai ajuns fostul preşedinte executiv al PSD, Niculae Bădălău, ministrul Apărării, Mihai Fifor, dar şi Rovana Plumb, lider al Organizaţiei de Femei.

Întâlnirea liderilor PSD se desfăşoară ”cu uşile închise”, jurnaliştilor prezenţi nefiindu-le prezentată nicio poziţie oficială cu privire la întârziere.

Imediat după condamnarea lui Liviu Dragnea, mai mulţi lideri social democraţi şi-au exprimat ”susţinerea totală” pentru liderul PSD, susţinând că nu există motive ca acesta să se retragă de la şefia PSD şi a Camerei Deputaţilor, condamnarea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare nefiind definitivă..

Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care e acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia nu e definitivă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO