Eveniment

Intervenţie de 12 ore la incendiul de la Baloteşti. Focul nu a fost stins

Intervenţie de 12 ore la incendiul de la Baloteşti....

Autor: Departamentul Social

28.06.2017, 08:27 2337

Pompierii intervin de 12 ore la incendiul de la Baloteşti, acţionându-se pe tot parcursul nopţii. Potrivit ISU, se văd în continuare mai multe zobe în care ard stive cu diferite materiale sau elemente din structura clădirii, ceea ce face ca apa să ajungă greu la partea inferioară.

La faţa locului sunt opt autospeciale de stingere.

"Principala problemă este determinată de faptul că elementele componente ale clădirii s-au prăbuşit şi sub ele sunt elementele combustibile care erau depozitate. Jetul de apă nu ajunge chiar la focare. Intervenţia va continua şi astăzi. Nu mai e un periocol pentru persoanele din zonă. Sunt două hale şi o anexa a uneia dintre ele, fiecare hală compartimentată", a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

Suprafaţa afectată de incendiul izbucnit marţi seară la două depozite din localitatea ilfoveană Baloteşti este la aproximatov 10.000 metri pătraţi, potrivit lui Raed Arafat. Cei care locuiesc în zonă nu au fost evacuaţi.

Viorel Toma, preşedintele Agenţiei Naţionale de Protecţie a Mediului, a declarat, pentru MEDIAFAX, că rezultatele primelor analize ale aerului din Baloteşti, acolo unde s-a produs un incendiu de proporţii la două depozite, arată că nu s-au constatat depăşiri ale concentraţiei substanţelor toxice.

Un incendiu puternic a izbucnit marţi seară la două hale unde se produceau mase plastice şi mobilă, aflate în nordul Capitalei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO