Eveniment

Investiţie de peste 4 mil. euro pentru reabilitarea clădirii primăriei Oradea

Investiţie de peste 4 mil. euro pentru reabilitarea...

Autor: Laurentiu Cotu

26.06.2018, 17:17 164

Primăria Oradea are în plan un proiect de investiţii de aproximativ 19,5 mil. euro (4,2 mil. euro) pentru  reabilitare clădirii în care funcţionează şi care face parte din monumentul istoric Ansamblul Urban "Centrul Istoric Oradea". Imobilul primăriei Oradea se întinde pe o suprafaţă de teren de 5.508 mp şi este format din demisol, parter, două etaje şi un turn al orologiului.

"S-au parcurs primele două etape - realizarea studiului de fezabilitate şi realizarea proiectului tehnic. După aprobarea în şedinţa de Consiliu Local, urmează să desfăşurăm procedura de licitaţie. Durata estimată a lucrărilor de reabilitare, atât în interior, cât şi în exterior, este de 2 ani de zile, iar valoarea lucrărilor este estimată la 19,5 milioane de lei. Conceptul pe care îl urmărim este ca primăria, în afară de a fi unul din punctele de rezolvare a problemelor orădenilor, alături de celelalte servicii comunitare, să fie şi un punct de destinaţie turistică’’, a declarat Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea.

laurenţiu.cotu@zf.ro

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO