ZF HEALTH&PHARMA SUMMIT 2017

Ioan Nani, directorul general Antibiotice: Avem cele mai mici preţuri din Europa şi cel mai mare clawback din lume. Şi ne mirăm că unele medicamente tranzitează spre exterior

13 sep 2017 Autor: Mirabela Tiron

Ioan Nani, directorul general al Antibiotice Iaşi, spune că România suferă de o reglementare excesivă, făcută uneori haiduceşte, şi este greu să îţi faci o politică pe termen lung dacă nu ai predictibilitate. “Antibiotice exportă în general în Asia de Sud-Est, unde dezvoltăm o piaţă tradiţională. cam 40% din cifra de afaceri se duce afară. Rămânem importanţi pe zona de dermatologice, antiinfecţioase şi nistatină. Exportăm şi în America de Nord, Africa şi Europa. Avem standarde de bună practică adaptate la toate cerinţele zonelor în care exportăm. Nu peste tot lucrurie sunt reglementate, dar, de exemplu, ţn Vietnam, au mai multă ordine ţn legislaţie, drept dovadă viteza cu care am deshis o reprezentanţă. Am transferat 25 de dosare, vânzările au crescut de la 2 mil dolari la 6 milioan de dolari şi aşteptăm 10 mil dolari", a declarat el ţn cadrul ZF Health&Pharma Summit.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
antibiotice
, director general
, crestere
, europa
, clawback
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide