Eveniment

Jandarmeria: 79 de persoane au fost reţinute după incidentele de la protestul din Piaţa Victoriei

Jandarmeria: 79 de persoane au fost reţinute după...

Autor: Departamentul Social

02.02.2017, 10:57 140

"Până în acest moment, în urma acţiunilor şi intervenţiei jandarmilor din cursul nopţii trecute 79 de persoane au fost reţinute şi conduse către secţiile de poliţie în vederea stabilirii identităţii precum şi a gradului de implicare sau vinovăţie în ceea ce priveşte incidentele petrecute la nivelul Capitalei. Începând de noaptea trecută, cât şi în continuare, personalul specializat al Jandarmeriei Române analizează imaginile operative, cât şi materialele foto-video primite din partea cetăţenilor care s-au aflat în Piaţa Victoriei, pentru identificarea şi sancţionarea, conform legii, a persoanelor care au comis fapte antisociale ce au dus la tulburarea ordinii publice. La nivel naţional, s-au desfăşurat 70 de adunări publice, dintre care 13 au fost declarate, conform legii. Cu excepţia evenimentelor din Capitală, până la acest moment nu au fost raportate alte incidente în ceea ce priveşte tulburarea ordinii publice", potrivit unui comunicat de presă al Jandarmeriei Române, remis joi dimineaţă MEDIAFAX.

Jandarmeria a mulţumit tuturor cetăţenilor care au manifestat paşnic şi au respectat indicaţiile forţelor de ordine, disociindu-se de grupurile de persoane care au acţionat violent şi le-a cerut cetăţenilor şi mass-media, în situaţia în care deţin imagini foto-video cu persoanele care s-au manifestat violent, să le pună la dispoziţie prin intermediul e-mailului: op_jr@mai.gov.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO