Eveniment

Jurnalistul Gheorghe Voicu a murit la vârsta de 59 de ani

Jurnalistul Gheorghe Voicu a murit la vârsta de 59 de ani

Autor: Petriana Condrut, Mediafax

07.10.2017, 12:03 14395

Jurnalistul Gheorghe Voicu, fost redactor şef la Evenimentul Zilei în perioada în care cotidianul era condus de Ion Cristoiu, a murit, sâmbătă, la vârsta de 59 de ani răspus de o boală cruntă. Anunţul a fost făcut de jurnalistul Florian Gheorghe, pe pagina de Facebook.

"În urmă cu ceva ore, marele jurnalist Gheorghe Voicu, fratele meu mai mare si cel mai îndrăgit om din familie, a trecut în nefiinţă.S-a stins la doar 59 de ani, înconjurat de cei dragi, a plecat după ce a suspinat ca un copil mângâiat pe frunte, subliniind acelaşi surâs blând, imposibil de copiat, parcă ironizând laşa boală ce l-a ales si pe care, demn, parcă în ciuda ei, n-a făcut-o ştiută nimănui. S-a dus nelasându-mi ocazia să-i mulţumesc, a avut grijă de familia noastra pe când eu visam şi umblam în lume. Săptămâna trecută îmi râdea în telefon să-mi îngroape grijile. Gigi, dacă Cerul are redacţie şi-ţi dă o functie, să nu te duci acolo!", a scris pe Facebook jurnalistul Florian Gheorghe.

Gheorghe Voicu a murit la vârsta de 59 de ani. A fost redactor şef la Evenimentul Zilei în perioada în care cotidianul a fost condus de Ion Cristoiu. A avut funcţia de redactor-şef la ziarele National, 7Plus, SuperMagazin şi la stirile Observator de la Antena 1.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO