Kaufland, cel mai mare retailer din România, deschide un nou magazin la Braşov. Acesta este cel de al 114-lea magazin din ţară şi va genera 100 de noi locuri de muncă

6 apr 2017 Autor: Roana Rotaru

Kaufland, cel mai mare retailer din România după cifra de afaceri obţinută în 2015, îşi deschide un nou magazin la Braşov, ce se întinde pe o suprafaţă de aproape 2.800 metri pătraţi. Prin deschiderea magazinului din Braşov, retailerul german ajunge la un număr de 114 magazine în România.

„Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori din România, creează aproximativ 100 de locuri noi de muncă în Braşov şi susţine dezvoltarea comunităţii locale”, se arată în comunicatul de presă emis de Kaufland.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.04.2017

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
magazin
, kaufland
, brasov
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide