Eveniment

Liniştea dinaintea uraganului. Secretarul general adjunct al PSD: Vom avea o şedinţă mai furtunoasă ca niciodată. Suntem toţi cu nervii la pământ

Liniştea dinaintea uraganului. Secretarul general...

Autor: Departamentul Politic

15.01.2018, 15:38 747

Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a declarat, înainte de şedinţa Consiliului Executiv, că va fi o şedinţă mai furtunoasă ca niciodată, deoarece social democraţii nu pot sta în şedinţe non-stop, în condiţiile în care toţi sunt "cu nervii la pământ".

"Nu cred că vom discuta despre demiteri azi. Vom avea o şedinţă mai furtunoasă ca niciodată. Suntem toţi cu nervii la pământ. Nu am reuşit până acum să găsim o soluţie de compromis. Sperăm să ne vină mintea românului de pe urmă. Nu mai putem să ţinem şedinţe non-stop şi să apară conflicte amplificate de 1000 de ori. Ultimele zile au fost cumplite pentru că în presă au apărut tot felul de ştiri pe surse şi mi-a fost imposibil să spun că nu se confirmă. Au fost declaraţii ale colegilor care au fost şi ele comentate", a declarat luni Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct PSD, înainte de şedinţa CEx al PSD.

Acesta a mai declarat că "mulţi vor să pună mâna pe acest partid".

Comitetul Executiv al PSD se va întruni, luni, de la ora 16:00, la sediul partidului din Kiseleff, pentru a tranşa situaţia premierului Mihai Tudose, iar liderii partidului vor decide dacă îi vor retrage sprijinul politic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO