Eveniment

Liviu Dragnea, după apariţia primului focar de pestă porcină din Teleorman: Nu sunt angajat la ferma fiului. Nu ştiu dacă este afectată de pesta porcină

Liviu Dragnea, după apariţia primului focar de pestă...

Autor: Maria Stan

17.10.2018, 14:27 247

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că nu ştie dacă ferma fiului său, care este situată în Teleorman, este afectată de pesta porcină, ANSVSA anunţând marţi că a acest virus a ajuns şi în acest judeţ, afirmând că, nefiind angajat al fermei, nu a discutat cu fiul său acest subiect.

”Nu am discutat (cu fiul meu, Valentin - n.r.) . Încă nu sunt angajat acolo, deci nu am discutat. Nu mă ocup eu de ea. Neavând bani de acolo, neavând salariu de acolo, nu e preocuparea mea”, a declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus că vede ”rău” tot tot fenomenul generat de virusul pestei porcine.

”Îl văd rău. Îl văd rău tot fenomenul, adică prezenţa peste porcine în România, nu numai în Teleorman”, a mai afirmat Dragnea.

Pesta Porcină Africană (PPA) a fost confirmată marţi în judeţul Teleorman la probele prelevate dintr-un cadavru de porc găsit într-o zonă situată în extravilan, a anunţat Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin, este acţionar majoritar al fermei de porci Salcia din Teleorman.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO