Eveniment

Locomotiva unui tren care circula de la Baia Mare spre Bucureşti a fost cuprinsă de flăcări. Aproximativ 100 de pasageri, evacuaţi

Locomotiva unui tren care circula de la Baia Mare spre...

Autor: Vasile Magradean

12.04.2018, 22:37 57

Purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj, Lucian Jacodi, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că incendiul a fost stins de Garda de Pompieri Ileanda.

”Locomotiva trenului Interregio 1642 Baia Mare – Bucureşti a luat foc, joi seară, în staţia Gâlgău, la locul incendiului intervenind Garda de Pompieri Ileanda. Aproximativ 100 de pasageri au fost evacuaţi, dar nimeni nu a fost rănit. Incendiul ar fi pornit, se pare, de la un scurtcitcuit electric la un compresor al locomotivei. O locomotivă de rezervă a fost trimisă pentru a se cupla la garnitură, astfel încât trenul să îşi continue deplasarea spre Bucureşti”, a spus Jacodi.

Potrivit acestuia, în urma incendiului a fost afectat doar compresorul din locomotivă, nefiind extins focul la vagoanele trenului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO