Eveniment

Update: Luarea de ostatici din Paris s-a încheiat. Cele şapte persoane sechestrate au fost eliberate. Agresorul a fugit

Update: Luarea de ostatici din Paris s-a încheiat. Cele...

Autor: Mihai Draghici

02.12.2016, 21:29 8708

Incidentul s-a produs într-o agenţie de turism din zona Massena, în Arondismentul 13, la periferia sudică a capitalei Franţei.

Update: Luarea de ostatici s-a încheiat, iar toate toate persoanele care erau sechestrate au fost eliberate, dar agresorul a reuşit să fugă, deşi în zonă sunt sute de agenţi de poliţie, relatează ziarul Le Point.

Forţele de ordine au intervenit vineri seară în agenţia de turism unde se desfăşura luarea de ostatici. Au găsit şase angajaţi nevătămaţi, dar în stare de şoc.

Autorul luării de ostatici a reuşit să fugă şi este dat în urmărire, au transmis autorităţile din Arondismentul 13 al Parisului.

"Persoanele sechestrate într-o agenţie de turism din Paris au fost eliberate nevătămate după câteva ore", a confirmat un oficial din cadrul Poliţiei pariziene citat de ziarul Le Monde.

Bărbatul care a încercat să comită jaful la agenţia de turism Asieland, situată pe şoseaua Masséna, în partea de sud a Parisului, a reuşit să fugă.

În momentul de faţă nu există nicio indiciu că incidentul ar fi avut caracter terorist, fiind considerat o tentativă de jaf armat.

Un individ înarmat cu un pistol a sechestrat mai multe persoane, vineri seară, în sediul unei agenţii de turism din capitala Franţei. Incidentul s-a produs într-o agenţie de turism din zona Massena, în Arondismentul 13, la periferia sudică a capitalei Franţei. Autorităţile au instituit un perimetru de securitate, iar staţiile de metrou situate în zonă - Piaţa Italia şi Poarta Choisy - au fost închise câteva ore.

La faţa locului au sosit agenţi ai Brigăzii de cercetare şi intervenţie (BRI). "Bulevardul Massena, intervenţie în curs pentru un jaf armat, evitaţi zona!", a transmis Poliţia.

Conform ziarului Le Parisien, individul a intrat în agenţia de turism în jurul orei 18.30 (19.30, ora României). A încercat să comită un jaf, dar nu a reuşit. Directoarea agenţiei a alertat poliţia, astfel că agresorul a luat ostatici angajaţi şi clienţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO