Eveniment

Lucica Golban, şef al Fiscului din Timiş, trimis în judecată pentru luare de mită

Lucica Golban, şef al Fiscului din Timiş, trimis în...

Autor: Mediafax

19.10.2018, 00:05 517

Şeful Serviciului de Informaţii Fiscale din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Timiş a fost trimis în judecată pentru luare de mită, a transmis, joi, DNA.

Lucica Golban este cercetată sub control judiciar, anterior fiind reţinută în acelaşi dosar. Potrivit unui comunicat transmis, joi, de DNA, Lucica Golban, fost şef al Serviciului de Informaţii Fiscale din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Timiş, a fost trimisă în judecată, sub control judiciar, aceasta fiind acuzată de luare de mită.

În acelaşi dosar sunt trimişi în judecată şi Stoiana Găman şi Horia-Ioan Grigoriţă, aceştia fiind cercetaţi în stare de libertate, acuzaţi de trafic de influenţă.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii DNA, la data de 13 septembrie 2018, Lucica Golban, în calitatea de şef al Serviciului de Informaţii Fiscale, a primit de la reprezentantul unui om de afaceri (martor în cauză) suma de 3.000 lei pentru a îndeplini sau urgenta îndeplinirea unor activităţi ce ţin de atribuţiile sale de serviciu, respectiv înregistrarea unor societăţi comerciale în scop de TVA.

 

Lucica Golban, în calitatea de şef al Serviciului de Informaţii Fiscale, a primit de la reprezentantul unui om de afaceri (martor în cauză) suma de 3.000 lei

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO