Eveniment

Maschio Gaspardo vrea sa exporte in Rusia

13.07.2004, 00:00 32



Filiala din Romania a liderului mondial in productia de masini agricole, Maschio Gaspardo Italia, a anuntat pentru primul semestru al acestui an o cifra de afaceri de peste 2 milioane de euro si demararea exporturilor pe piata ruseasca. Din aceasta luna am decis sa demaram exporturile catre piata rusa, continuandu-ne expansiunea in Europa de Est", spune Mirco Maschio, presedintele Maschio Gaspardo Romania si fiul presedintelui grupului italian.



Maschio Gaspardo a deschis in martie anul trecut o fabrica la Chisineu Cris in judetul Arad, si a realizat o cifra de afaceri de 2 milioane de euro in ultimele noua luni ale anului trecut. Fabrica are o suprafata de 40.000 de metri patrati si 80 de angajati. Producatorul de utilaje estimeaza pentru acest an vanzari de 4 milioane de euro.



Grupul Maschio Gaspardo produce masini agricole, semanatori, grape rotative, freze si tocatori, cu patru facilitati de productie in Italia, filiale in Germania, Franta, Spania, Iordania, Turcia, SUA, Canada si Rusia si vanzari in alte 50 de tari.



Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO