Mass-media schimbă România: pasagerii de la Aeroportul Otopeni au acces oficial la taxiuri cu tarif de 1,39 lei/km

6 feb 2013 Autor: Mirabela Tiron

Mass-media schimbă România: pasagerii de la Aeroportul Otopeni au acces oficial la taxiuri cu tarif de 1,39 lei/km

Foto Răzvan Lupică

Aeroportul Henri Coandă (Otopeni), cel mai mare din ţară, a implementat un nou sistem de organizare a taxiurilor din faţa terminalului de sosiri, oferind acces pe estacadă şi maşinilor chemate la comandă, cu tarif de 1,39 lei/km. ZF, precum şi alte mass-media din România, au scris numeroase articole toamna trecută despre imposibilitatea de-a accesa taxiuri cu tarif de 1,39 lei/km la Otopeni, cerând chiar intervenţia premierului.

Până acum pasagerii puteau găsi în faţa aeroportului doar taxiuri cu tarif de 3,5 lei/km, ceea ce îi obliga pe mulţi să tragă de bagaje în plină stradă, în afara aeroportului, pentru a găsi un taxi cu tarif normal. A trebuit ca o studentă japoneză, acostată din aeroport de un tânăr cu promisiunea găsirii unui taxi, să îşi piardă viaţa pe 15 august anul trecut pentru a se schimba ceva.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.02.2013

 
Cuvinte cheie:
Aeroportul Otopeni
, taxiuri
, pasageri

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide