Eveniment

Mate Gerecs, The Boston Consulting Group: În următorii 10 ani benzinăriile trebuie să îşi redefinească produsul de bază

Mate Gerecs, The Boston Consulting Group: În următorii...

Autor: Alex Ciutacu

20.02.2018, 12:08 447

Maşinile electrice, autovehiculele autonome şi noile tehnologii vor determina majoritatea industriilor să se reinventeze, iar benzinăriile vor trebui să îşi redefinească produsul de bază, a explicat Mate Gerecs, de la Boston Consulting Group, în cadrul ZF POWER SUMMIT 2018.

„Cred că cine spune că ştie exact cum va arăta viitorul benzinăriilor blufează. Este greu să anticipezi exact cum va fi, însă sunt sigur că în următorii 10 ani vor fi schimbări disruptive, iar benzinăriile trebuie să îşi schimbe ideea produsului de bază”.

Tehnologiile noi sunt extreme de disruptive. „Viitorul este aici, şi îţi poţi da seama de asta doar dacă citeşti ştirile din ultimele luni. Amazon a lansat primul supermarket autonom, în Boston se testează taxiuri autonome, Starbucks a lansat o aplicaţie de oferte personalizate pe preferinţele şi pe tiparul clientului, Tesla a lansat o maşină în spaţiu, economia de tip sharing este peste tot, viitorul este aici şi este condus de explozia de date, de digitalizare şi de tehnologiile noi integrate”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO