Eveniment

Mediafax Monitorizare a încheiat un parteneriat cu Talkwalker, una din cele mai mari companii de social data intelligence, partener Twitter

Mediafax Monitorizare a încheiat un parteneriat cu...

Autor: Greta Bogdan

27.11.2015, 11:47 149

Mediafax Monitorizare, liderul pieţei de monitorizare din România, a încheiat în luna noiembrie un parteneriat cu Talkwalker, una din cele mai mari platforme de social data intelligence din lume, partener oficial Twitter din 2014 şi a implementat soluţia de monitorizare web şi social-media a partenerului pentru a oferi clienţilor săi cel mai complet serviciu de pe piaţă.

Astfel, Mediafax Monitorizare are în prezent cea mai mare acoperire în online atât în România (130.000 de surse monitorizate, inclusiv Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Tumblr, Flickr), cât şi pe plan extern, având în vedere că Talkwalker, ca partener oficial al Twitter, monitorizează tweet-urile din întreaga lume, precum şi site-uri, bloguri şi alte reţele sociale.

 Partenerul Mediafax Monitorizare, platforma Talkwalker de social data intelligence, monitorizează şi analizează site-uri de ştiri, bloguri, forumuri şi conversaţiile de pe reţelele sociale în peste 187 de limbi. Ea dispune de 1.500 de servere, care procesează 500 de milioane de postări din 150 de milioane de site-uri în fiecare zi.

Platforma Talkwalker este dezvoltată de Trendiction, o companie privată fondată în 2009, cu sediul în Luxemburg, care în februarie 2015 a deschis un birou la New York, printre cei 500 de clienţi ai săi fiind Volkswagen, Benetton, KPMG şi specialişti în comunicare, cum ar fi Publicis, Ogilvy şi Weber Shandwick.

 “Prin acest parteneriat, Mediafax Monitorizare vine în întâmpinarea clienţilor săi care în ultima perioadă pun mare accent pe zona online. Ştim că există un interes în creştere în această zonă şi de aceea le oferim clienţilor un produs modern cu care îşi pot urmări acoperirea media şi eficienţa campaniilor în online prin integrarea Talkwalker alături de celelalte produse ale noastre de monitorizare (print, tv, radio, analize de piaţă)”, a declarat Andra Voiculescu, unit manager Mediafax Monitorizare.

Mediafax Monitorizare (www.monitorizare.mediafax.biz) este un serviciu de subscripţie adresat clienţilor de business, agenţiilor de publicitate şi relaţii publice, marilor companii, instituţiilor de stat, ministerelor, etc., fiind accesibil şi în pachet cu alte servicii de subscripţie, cum ar fi fluxurile de ştiri ale Mediafax, serviciul de comunicate Mediafax OTS, fluxurile ZF Corporate.

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România. Înfiinţată în 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group şi are peste 2.000 de clienţi din mass-media, sectorul public şi cel de afaceri. Printre produsele şi serviciile Mediafax se numără fluxuri zilnice de ştiri şi fotografie de presă, înregistrări video cu declaraţii şi interviuri în exclusivitate, servicii de monitorizare de presă şi de distribuţie de comunicate de presă, conţinut multimedia pentru telefonia mobilă. Din 2007, Mediafax se adresează în mod direct şi consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro .

Despre Mediafax Monitorizare  

Mediafax Monitorizare este primul serviciu românesc de monitorizare profesionistă a presei, lansat în 1998. În prezent, Mediafax Monitorizare furnizează rapoarte zilnice şi analize de imagine unui portofoliu de clienţi corporate şi instituţionali. Rapoartele zilnice, ce pot fi accesate de clienţi prin intermediul contului individual de pe www.monitorizare.mediafax.biz, conţin toate materialele jurnalistice în care se regăsesc cuvintele-cheie definite de aceştia şi includ copii scanate ale articolelor din presa scrisă, înregistrările programelor de ştiri radio şi TV şi linkuri spre articolele sau postările online. La rândul lor, analizele media evaluează acoperirea mediatică înregistrată de clienţi şi de concurenţii lor sau felul în care presa a reflectat temele de actualitate din industria în care aceştia activează.

Despre Talkwalker 

Talkwalker este una dintre cele mai mari companii de social data intelligence din lume. Compania are peste 60 de angajati din peste 20 de tari care vorbesc 19 limbi diferite. Cele 1.500 de servere  ale companiei proceseaza 500 de milioane de postari din 150 milioane de site-uri in fiecare zi. Software-ul unic al Talkwalker de social data intelligence a fost selectat sa fie parte a Twitter Certified Product Program in 2014. Tehnologia sa de ultima oră îmbunătăţeşte viteza şi acurateţea de luare a deciziilor  prin monitorizarea social media in timp real si analize social media multiple. Pe lânga platforma de social data intelligence, Talkwalker are, de asemenea, soluţii uşor de utilizat gratuit, cum ar fi Talkwalker Social Search, un motor decăutare in social media instant şi Talkwalker Alerts, un înlocuitor robust pentru Google Alerts pentru a trimite notificări prin e-mail, RSS feed sau fluxuri HootSuite. Talkwalker este dezvoltat de Trendiction, o companie privată fondată în 2009, care a avut o crestere rapidă şi care are sediul în Luxemburg. În februarie 2015, Talkwalker a deschis un nou birou în New York City, pentru a lansa creşterea companiei în America de Nord. Entitatea din SUA este condusă de Todd Grossman, CEO America.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să o contactaţi pe Andra Voiculescu, unit manager Mediafax Monitorizare – andra.voiculescu@mediafax.ro 031.82.56.413

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO