Eveniment

Mesajul tranşant al lui Raed Arafat pentru şoferii din România: Când eşti la volan nu stai nici să dai mesaje, nici să faci live-uri pe Facebook

Mesajul tranşant al lui Raed Arafat pentru şoferii din...

Autor: Florin Zafiu, Mediafax

24.05.2018, 13:49 1852

"O tragedie care a fost cauzată de cineva care nu a fost atent la volan. Când eşti la volan nu stai nici să dai mesaje, nici să faci live-uri pe Facebook, nici nimic. Când eşti la volan răspunzi de viaţa ta şi de viaţa altora. Asta înseamnă că tu conduci maşina şi nu faci nimic altceva", a declarat secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Nouă persoane au murit, marţi seara, în urma coliziunii între un microbuz înmatriculat în România şi un camion, în zona Cegledbercel, Ungaria, a comunicat Poliţia din zona Pest. Victimele accidentului din Ungaria se întorceau din Slovenia, unde munceau în agricultură.

Şoferul microbuzului implicat în accident, transmitea live pe Facebook în momentul impactului, potrivit unei înregistrări apărute pe reţelele de socializare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO