Eveniment

Metrorex: Cei 14 bucureşteni evacuaţi din zona Eroilor s-au întors acasă

Metrorex: Cei 14 bucureşteni evacuaţi din zona Eroilor...

Autor: Cristina Raduta

29.02.2016, 12:21 535

La sfârşitul anului trecut, din cauza lucrărilor executate la tunelurile de metrou din zona Eroilor, asfaltul s-a lăsat cu câţiva centimetri, 14 persoane fiind evacuate din case şi cazate la un hotel din Capitală. Luni, la două luni şi jumătate de la incident, oamenii evacuaţi din casele aflate în zona Eroilor s-au reîntors în locuinţe.

"La ora 9:00 toţi cei evacuaţi au fost invitaţi de constructor să se mute din nou acasă. În toată această perioadă ei au fost cazaţi la un hotel din Bucureşti", au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Metrorex.

Evenimentul care a condus la evacuarea unor imobile din zona Bulevardului Eroilor a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 12 decembrie, în timpul operaţiunilor pentru amenajarea viitoarei Magistrale 5 de metrou Drumul Taberei – Pantelimon. Reprezentanţii Metrorex explicau atunci că incidentul s-a petrecut din cauza rupturii unui puţ de epuisment, o structură amenajată în subteran, pe traseul magistralei funcţionale din zona Eroilor, ca parte a dispozitivului de evacuare a apei din pânza freatică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO