Eveniment

METROREX: Defecţiune tehnică la un tren de metrou ce circula spre Dristor 1. Circulaţia metroului îngreunată

METROREX: Defecţiune tehnică la un tren de metrou ce...

Autor: Departamentul Economic

14.08.2018, 09:39 308

METROREX anunţă că marţi, în jurul orei 9:00, pe Magistrala I, între staţiile de metrou Mihai Bravu şi Dristor 1, s-a produs o defecţiune tehnică la un tren ce circula spre cea din urmă staţie. Instituţia mai precizează că circulaţia trenurilor va fi reorganizată până la remedierea defecţiunii.

METROREX anunţă că, la ora 9:20, trenul defect a fost retras cu ajutorul altui tren, călătorii din cel afectat fiind debarcaţi în staţia de metrou Dristor 1.

„Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată în mod normal la ora 9.25, fiind afectată de întârzierile produse în urma defectării trenului”, a mai adăugat sursa citată.

„Metrorex informează publicul că astăzi 14.08.2018, la ora 8.55, pe Magistrala 1 între staţiile Mihai Bravu şi Dristor 1, s-a produs o defecţiune tehnică la trenul e metrou ce mergea spre Dristor 1. Călătorii aflaţi în tren au fost informaţi în permanenţă de motivul staţionării în tunel, de către personalul de conducere tren. Circulaţia trenurilor de metrou se reorganizează până la remedierea defecţiunii”, au precizat reprezentanţii METROREX, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, echipele METROREX fac toate demersurile necesare pentru retragerea trenului defect şi reluarea circulaţiei pe ambele fire.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO