Eveniment

Metrorex reia licitatia pentru Drumul Taberei

17.01.2010, 23:03 31

Metrorex a anulat licitatia privind executia structurilorstatiilor, galeriilor si tunelelor pentru Magistrala V a metroului,Drumul Taberei-Universitate, pe tronsonul Raul Doamnei-Hasdeu,estimata la 1,31 miliarde lei fara TVA, urmand sa o reia sub altaforma in februarie.
"La sugestia consultantului am anulat licitatia si urmeaza sa oreluam in luna februarie intr-o alta abordare, respectiv in douapachete in loc de patru, cum a fost elaborata initial. Decizia afost luata pentru o mai buna eficientizare a costurilorinvestitionale, dar si pentru a ne asigura ca tot tronsonul va fifinalizat in acelasi timp de catre constructori", a declarat vineridirectorul general al Metrorex, Gheorghe Udriste.
In luna decembrie a anului trecut, Metrorex a amanat termenulpentru depunerea ofertelor cu aproximativ 30 de zile, pentru 14ianuarie 2010, la solicitarea mai multor firme participante lalicitatie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO