Eveniment

Mihai Daraban preia şefia interimară a Camerei de Comerţ şi Industrie până în 11 aprilie când se decide soarta lui Vlasov

Mihail Vlasov, preşedintele Camerei de Comerţ

Autor: Cătălina Butan

27.03.2014, 19:00 218

Colegiul de Conducere al Camerei de Comerţ şi Industria a României a aprobat împuternicirea Biroului de Conducere de a îndruma activitatea Camerei Naţionale până la data de 11 aprilie 2014, când se va vota moţiunea de cenzură de demitere a lui Mihail M. Vlasov din funcţia de Preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României.

Vicepreşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihai Daraban va coordona activitatea Biroului de conducere până la data de 11 aprilie 2014,  când, dacă Vlasov va fi demis, va fi ales un Preşedinte Interimar.

Mihail Vlasov, a fost dus la audieri, marţi seară, de procurorii DNA, în urma unui flagrant.  Potrivit unor surse din cadrul DNA, Vlasov a fost ridicat de procurori şi condus la sediul DNA pentru audieri, după ce a fost surprins în flagrant în timp ce primea aproximativ 200.000 de euro, bani pentru care ar fi trebuit să îşi folosească influenţa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO