Eveniment

Ministerul Afacerilor Externe a acordat câte 1.670 euro pe lună celor 13 tineri care au făcut internship la Bruxelles

Ministerul Afacerilor Externe a acordat câte 1.670 euro...

Autor: Alexandra Cepăreanu

12.08.2019, 00:05 464

Cea mai mare indemnizaţie de internship - de 1.670 de euro brut pe lună - a fost obţinută de internii implicaţi în activităţi specifice exercitării de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene în primul semestru al anului 2019.

Cea mai mare indemnizaţie de internship oferită în România a fost acordată de Ministerul Afacerilor Externe (MAE), care a acordat indemnizaţii de 1.670 de euro brut/lună unui număr de 13 tineri care au finalizat Programul de Internship la Bruxelles, arată informaţiile transmise de Ministerul Afacerilor Externe la solicitarea ZF.

„Internii care au beneficiat de o indemnizaţie pentru internship lunară în cuantum de 1.670 de euro brut sunt cei care şi-au desfăşurat activitatea, în baza unui contract de internship, în cadrul Reprezentanţei Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană - Bruxelles, fiind implicaţi în activităţi specifice exercitării de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene în primul semestru al anului 2019. (...) Pentru cei 13 tineri care au finalizat Programul de Internship (...) componenta Bruxelles, indemnizaţia brută a fost de 1.670 de euro brut per lună“, potrivit sursei citate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO