Eveniment

Ministerul Agriculturii a înfiinţat casa de comerţ cu care vrea să se lupte cu retailerii străini

Ministerul Agriculturii a înfiinţat casa de comerţ cu...

Autor: Florentina Niţu

24.02.2019, 17:01 2478

Printre administratori, Sorin Minea de la Romalimenta şi Aurel Popescu, preşedintele Rompan.

Ministerul Agriculturii a înfiinţat în ianuarie Casa Română de Comerţ Agroalimentar Unirea, prin care îşi propune să crească consumul de produse fabricate în România şi să creeze o reţea naţională de magazine care să concureze cu hipermarketurile şi supermarketurile străine pe o piaţă estimată la 20 de miliarde de euro anual. 

„Rolul acestei entităţi este de a valorifica produselor agroalimentare, precum şi de a crea unele strategii de dezvoltare şi susţinere a domeniului agroalimentar. Se doreşte realizarea unor alimente la standarde cât mai ridicate, astfel încât consumatorul să devină un bun cunoscător al produselor de calitate româneşti. La acest moment, se organizează activitatea propriu-zisă unei astfel de entităţi atât din punct de vedere economic, tehnic, cât şi de personal, urmând ca în cel mai scurt timp să se treacă la realizarea obiectivelor propuse“, a răspuns Ministerul Agriculturii la solictarea ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO