Eveniment

Ministrul Agriculturii şi omologul său din Kuweit, implicaţi într-un accident rutier. Ei au suferit traumatisme craniocerebrale minore

Ministrul Agriculturii şi omologul său din Kuweit,...

Autor: Firuta Flutur

25.08.2016, 11:32 1736

Este vorba despre un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 21, la ieşirea din municipiul Slobozia. În urma acestui accident, trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, au fost vătămate corporal şi se află la acest moment la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. Toate cele trei persoane sunt conştiente, au fost rănite uşor. Au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare. Urmează să stabilim datele exacte ale producerii accidentului. Confirmăm însă că era vorba despre o coloană oficială ce se afla în deplasare, mai exact o delegaţie oficială", a declarat, pentru MEDIAFAX, Andreea Loghin, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa.

Oficiali din cadrul Poliţiei Române au confirmat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că printre persoanele rănite şi transportate la spital se află ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, omologul său din Kuweit şi o femeie translator.

Aceleaşi surse declară că, din primele informaţii, autoturismul celălalt implicat în accident ar fi fost oprit pe partea dreaptă a carosabilului.

În momentul în care maşina ministrului a trecut pe langă, a acroşat maşina oprită. Nu se ştie, la momentul transmiterii acestei ştiri, cine se face responsabil de producerea accidentului.

De asemenea, nu se cunoaşte dacă maşina oprise pe partea dreaptă pentru a trece coloana oficială sau era staţionată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO