Eveniment

Ministrul Carmen Dan: Am votat pentru familie şi normalitate, în spiritul religiei în care am fost crescută

Ministrul Carmen Dan: Am votat pentru familie şi...

Autor: Daniela Timofti, Mediafax

07.10.2018, 14:27 647

Carmen Dan s-a prezentat, duminică, la Universitatea de Arhitectură din Capitală, pentru a vota la referendum, subliniind că a optat pentru familie şi în spiritul religiei în care a fost crescută. Dan a mai spus că Ministerul gestionează bine incidentele de la vot.  

„Am venit astăzi să îmi exprim dreptul constituţional la vot. Bineînţeles că am votat pentru familie, pentru normalitate, am votat în spiritul religiei în care am fost crescută. (...) Aşa cum ştiţi noi şi ieri şi astăzi suntem la Minister şi dacă ar fi să fac o apreciere, aş spune că tot ce intră în responsabilitatea MAI a fost gestionat foarte bine. La procesul electoral din 2016 au fost sesizate în ziua votării peste 100 de fapte care intră în sfera infracţională. De această dată, cel puţin până aseară, am avut doar 9 infracţiuni sesizate”, a declarat ministrul Carmen Dan, după ce a fost întrebată cum comentează incidentele de la secţiile de votare.

Ministrul Carmen Dan a subliniat că toate incidentele sesizate sunt rezolvate „cu celeritate” de către poliţişti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO