Eveniment

Ministrul Sănătăţii: Un militar implicat în accidentul din Argeş a murit

Ministrul Sănătăţii: Un militar implicat în...

Autor: Oana Despa

29.06.2017, 23:36 64

"Două victime sunt încarcerate, posibil decedate, încă nu se ştie pentru că nu au reuşit să îi scoată. Mai există un deces găsit la faţa locului. Şapte victime sunt în drum către spitalul din Câmpulung şi doi în drum spre Braşov. În situaţia în care va fi necesar, vor fi transferaţi la Bucureşti", a declarat pentru MEDIAFAX Florian Bodog.

Un autocamion având la bord 13 militari din cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte a fost implicat într-un accident de circulaţie astăzi, 29 iunie, în jurul orei 21.55, în apropiere de localitatea Valea Urdei, judeţul Argeş, anunţă MapN într-un comunicat de presă.

”Autocamionul, care era ultimul dintr-o coloană de patru vehicule militare, care se deplasau dinspre Cincu spre Câmpulung, s-a răsturnat în afara carosabilului. Din informaţiile primite până acum, trei militari aflaţi în cabina autocamionului au rămas încarceraţi, echipele de intervenţie fac eforturi pentru eliberarea lor. Ceilalţi zece militari, care se aflau în spatele camionului, au fost evacuaţi şi le se acordă îngrijiri la faţa locului, urmând a fi transportaţi de urgenţă la cele mai apropiate spitale”, se arată în comunicatul MApN.

Ministrul Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, secretarul de stat Mircea Duşa şi generalul Nicolae Ciucă, şeful Statului Major General se deplasează către locul accidentului.

”Conform procedurilor legale, a fost sesizat, Parchetul Militar. Din ordinul şefului Statului Major General, a fost instituită o comisie de cercetare administrativă care va investiga circumstanţele producerii incidentului”, mai transmite MApN.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO