Eveniment

Momente de panică la metrou: Fum la staţia de metrou Eroii Revoluţiei. Accesul din exterior al călătorilor a fost oprit. UPDATE: Incendiul a fost stins

Momente de panică la metrou: Fum la staţia de metrou...

Autor: Mihaela Gidei, Mediafax

23.07.2018, 19:34 444

UPDATE: Pompierii au reuşit să stingă incendiul de luni seară de la staţia de metrou Constantin Brâncoveanu, sursa fiind identificată într-o nişă a tunelului cu o suprafaţă de patru metri pătraţi, unde au ars mai multe materiale textile, ambalaje, hârtie. Circulaţia metroului a fost reluată.


Pompierii intervin luni seară în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, în urma unei degajări de fum, aceştia încercând, la momentul transmiterii ştirii să identifice sursa fumului, informează ISU Bucureşti-Ilfov. Circulaţia nu este restricţionată, însă a fost oprit accesul din exterior.

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov intervin luni seară la staţia de metrou Eroii Revoluţiei, după ce a avut loc o degajare de fum. La momentul transmiterii ştirii, pompierii încearcă să identifice sursa fumului.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, nu a fost restricţionată circulaţia metroului şi nici nu s-a impus evacuarea călătorilor din staţie însă, ca măsură preventivă, a fost oprit accesul din exterior.

Trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi unul de descarcerare intervin pentru a identifica şi remedia problema.

„În urma verificărilor, s-a constatat că fumul provine din apropierea staţiei Brancoveanu, din subteran. Linia a fost scoasă de sub tensiune şi circulaţia metroului sistată. Se fac verificari pentru a se stabili sursa exactă”, au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Alături de echipajele ISU, intervin şi pompierii METROREX.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO