Eveniment

Momentul adevărului: Liviu Dragnea îl ”verifică” mâine pe Tudose. Preşedintele PSD: Mâine, prima întâlnire importantă cu un premier bine aplicat. Suntem colegi, nu inchizitori

Momentul adevărului: Liviu Dragnea îl ”verifică”...

Autor: Cătălina Mănoiu

09.07.2017, 21:27 297

"Mâine va fi prima întâlnire importantă cu guvernul, pe care o aşteptam de 6 luni de zile, un premier bine aplicat, organizat, ordonat, care vine şi ne prezintă ceea ce a prezentat deja — raportul de activitate din prima săptămână, spunând ceea ce va face în următoarea săptămână şi cum are de gând să abordeze discuţiile cu preşedintele Comisiei Europene, care este sprijinul de care are nevoie din partea coaliţiei", a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la RTV.

Liviu Dragnea a afirmat că premierul va prezenta în fiecare săptămână Coaliţiei PSD-ALDE ce a făcut şi ce urmează să facă.

"În fiecare luni, poate că în această vacanţă de vară n-o să fie în fiecare luni, guvernul vine şi prezintă coaliţiei ceea ce a făcut în săptămâna precedentă, ce urmează să facă în săptămâna următoare. Aşa se va întâmpla. Nu suntem ca o comisie, ca nişte inchizitori sau ca o comisie de examen, fiecare stăm cu ochelarii pe nas, cu cotiere şi cu testul grilă, suntem nişte colegi", a spus Livi Dragnea.

Liviu Dragnea a spus că "regula va fi" ca în fiecare zi de vineri să fie transmis liderilor coaliţiei materialul care va fi supus analizei pentru ca discuţia să fie una aplicată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO