Eveniment

Mutare surpriză din partea USR: Preşedintele USR a invitat-o pe Laura Codruţa Kovesi să se înscrie în partid

Mutare surpriză din partea USR: Preşedintele USR a...

Autor: Gabriel Pecheanu

10.07.2018, 14:37 642

”Am avut un schimb de mesaje în care am asigurat-o de sprijinul şi susţinerea noastră. I-am spus că uşile USR îi sunt deschise. Dânsa mi-a mulţumit şi pentru susţinere. I-am spus că am văzut că a declarat că va rămâne procuror deocamdată. I-am spus că în măsura în care îşi doreşte să facă pasul spre politică e binevenită în USR. A spus că va avea o perioadă de relaxare, că timp de cinci ani nu a avut concediu, după care vom mai vorbi”, a declarat pentru MEDIAFAX preşedintele USR, Dan Barna.

El a evitat să spubnă dacă îi va propune Laurei Codruţa Kovesi să fie candidatul USR pentru alegerile prezidenţiale din 2019.

”Din păcate pentru România, acum miza nu o reprezintă alegerile prezidenţiale, ci Fără penali în funcţii publice, iniţiativa cetăţenească. restul sunt ipoteze de presă. E greu de spus în momentul de faţă, în contextul actual, care va fi strategia noastră. USR a spus doar că va avea un candidat în alegerile prezidenţiale. Dincolo de asta, orice altceva e prematur de afirmat”, a menţionat liderul USR.

Preşedintele României Klaus Iohannis a emis decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi de la conducerea DNA, potrivit deciziei CCR, anunţul fiind făcut luni de către purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO