Nicolae Bădălau, preşedinte executiv PSD, şi Adrian Ţuţuianu, preşedintele Comisiei SRI, audiaţi la DNA

19 iun 2017 Autor: Andreea Traicu

Nicolae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, a ajuns, luni dimineaţa la DNA, precizând că este audiat în calitate de martor. Ulterior, la DNA a ajuns şi Adrian Ţuţuianu, preşedintele Comsiei de Control SRI.

"Am fost citat să dau informaţii într-o anume speţă, în calitate de martor. Nu sunt eu principalul actor, este o cercetare in rem în care am calitatea de martor", a declarat Bădălau. Şi fiul său a fost citat de procurori.

La momentul trasmiterii ştirii, procurorii nu au furnizat informaţii despre ancheta în care a fost audiat Bădălău.

Ulterior audierii lui Nicolae Bădălău, la sediul DNA a ajuns un alt social-democrat, Adrian Ţuţuianu, care este şi şeful Comisiei parlamentare SRI. Nici despre prezenţa acestuia nu sunt informaţii furnizate de procurori.

"Am fost citat într-un dosar care priveşte fapte ale altora. Am spus ce am avut de spus într-o declaraţie de o pagină jumătate, nu ştiu cine este vizat. Formularea generică pe citaţie este martor într-un dosar cu fapte de corupţie. Săptămâna trecută, marţi, m-au citat. Este vorba despre o lucrare publică pe un drum naţional din judeţul Dâmboviţa. Se ştie beneficiarul dar nu cred că e cazul să vă dau eu aceste date", a declarat Adrian Ţuţuianu după audiere.

 
Cuvinte cheie:
PSD
, DNA
, presedinte
, audiere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide