Eveniment

Noile autobuze din Bucureşti vor avea culoarea turcoaz. În cele de acum plouă, aerul condiţionat lipseşte, iar călătorii le aşteaptă printre maşinile parcate pe trotuar

Cum arată câteva staţii RATB din Capitală.

Cum arată câteva staţii RATB din Capitală.

Autor: Roxana Petrescu

12.07.2018, 00:06 969

♦ În vara lui 2017, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, le transmitea părerile ei de rău bucureştenilor pentru că erau obligaţi să circule în tramvaie şi autobuze fără aer condiţionat, spunând că în 2018 se va circula civilizat ♦ Cum părerile de rău nu ţin de aer condiţionat, bucureştenii mai aşteaptă până la toamnă condiţiile civilizate, dar de data aceasta primăria promite 100 de autobuze noi, în culoarea optimistă turcoaz.

Până atunci însă, în troleibuzele din Bu­cureşti plouă, în tramvaie şi au­to­buze nu există aparate de aer con­diţio­nat, iar călătorii le aşteaptă şi câte 20 de minute în staţii improvizate, pe trotuar, printre maşini şi coşuri de gunoi.

„Înţeleg aşteptările din ce în ce mai mari legate de calitatea vieţii. În ultimii doi ani, atât eu cât şi echipa mea am fost sub lupa opiniei publice şi sub tirul concentrat din partea opoziţiei. Mi se cere socoteală ca şi cum aş fi primar de două mandate, nu de doi ani”, a spus ieri Gabriela Firea în cadrul unui film de peste 10 minute, postat pe pagina oficială de Facebook, în care apare îmbrăcată într-un tricou turcoaz pe care scrie „Primar general de doar 2 ani.”

Filmul este un bilanţ al celor doi ani de mandat, perioadă insuficientă pentru toate promisiunile făcute în campanie, episodul postat ieri fiind doar primul dintr-o serie mai amplă, pe domenii de maxim interes, după cum anunţă Gabriela Firea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO