Eveniment

Nostalgia utilizatorilor a salvat bătrânul Paint: Microsoft se răzgândeşte în privinţa uciderii ”Paint”, după reacţiile de pe reţelele de socializare

Nostalgia utilizatorilor a salvat bătrânul Paint:...

Autor: Marian Avram

27.07.2017, 03:58 652

”Microsoft Paint va rămâne”, a declarat un purtător de cuvânt al Microsoft. El a adăugat că aplicaţia va avea noi funcţii 3D, alături de funcţiile pe care oamenii le apreciază cum ar fi editarea fotografiilor şi creaţiile 2D. Astfel, noua aplicaţie Paint va fi disponibilă odată cu actualizarea Windows 10 Creators.

Revenirea asupra deciziei a venit după ce Microsoft a observat reacţiile fanilor aplicaţiei pe reţelele de socializare. Pe Facebook sau pe Twitter, utilizatorii şi-au exprimat dezamăgirea prin mai multe postări în care regretau dispariţia bruscă a iubitei aplicaţii, care nu de puţine ori ne-a salvat de plictiseală în copilărie.

”Astăzi am văzut un sprijin incredibil şi o mare nostalgie în jurul Microsoft Paint. Dacă am învăţat ceva din asta, este că, după 32 de ani, aplicaţia Paint are o mulţime de fani. A fost uimitor să vedem atât de multă dragoste pentru bătrâna aplicaţie”, au scris cei de la Microsoft pe blog.

Aplicaţia Paint a făcut parte din sistemul Windows încă din 1985, fiind cunoscută pentru simplitatea ei şi pentru rezultatele artistice de bază.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO