Eveniment

Noua clădire a Spitalului Floreasca va fi inaugurată miercuri: Investiţia a ajuns la 13 milioane de lei

Noua clădire a Spitalului Floreasca va fi inaugurată...

Autor: Nicolae Oprea, Mediafax

07.03.2018, 15:26 285

„Accesul vizitatorilor şi aparţinătorilor la toate etajele spitalului se face prin două lifturi, cu o capacitate maximă de 18 persoane fiecare. De asemenea, a fost amenajată o scară de incendiu prin care poate fi făcută, în caz de calamitate, evacuarea pacienţilor. Acest corp de clădire a fost proiectat pentru a putea să funcţioneze, în caz de nevoie, separat de restul spitalului, având propriile reţele de utilităţi”, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 1 (PS1), remis miercuri.

Prin realizarea acestei clădiri, spun reprezentanţii PS1, s-a reglementat şi problema aprovizionării spitalului cu materiale necesare funcţionării, prin montarea unui lift special. Lucrările au început în urmă cu un an, iar valoarea totală a investiţiei, de 13 milioane de lei, a fost suportată integral din bugetul Primăriei Sectorului 1.

„La inaugurarea noului corp de clădire au participat managerul spitalului, Mihai Vasilescu, şi şefii de secţie ai unităţii medicale. În cadrul discuţiilor, reprezentanţii corpului medical i-au prezentat edilului sectorului 1 principalele nevoi ale Spitalului Floreasca: amenajarea unui amfiteatru, întrucât spitalul trebuie să fie dotat şi cu un spaţiu de învăţare, precum şi construirea unei pasarele de legătură între corpurile clădirii, destinată secţiei de arşi. Conducerea unităţii medicale s-a angajat să colaboreze cu reprezentanţii Primăriei Sectorului 1 pentru a stabili destinaţia viitoare a Spitalului Floreasca”, se mai arată în comunicat.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO