Eveniment

Noul ministru al sănătăţii propune parteneriate public-private pentru spitale noi

Vlad Voiculescu, ministrul sănătăţii

Vlad Voiculescu, ministrul sănătăţii

Autor: Mediafax

26.05.2016, 00:03 96
Investiţiile în infrastructura sistemului de sănătate, asigurarea medicamentelor esenţiale şi parteneriatele public-private pentru construirea de spitale noi sunt printre priorităţile mandatului noului ministru al sănătăţii, Vlad Voiculescu.

„Cu siguranţă nu sunt primul ministru care se confruntă cu lipsa unor medicamente ieftine din spitale, dar cu siguranţă aş vrea să fiu ultimul şi soluţia să nu vină de la un om, nici măcar de la o echipă de oameni, ci să fie o soluţie sistemică. Trebuie să fie o soluţie care să aibă la bază reguli şi proceduri clare şi, de asemenea, extrem de important, să aibă la bază o transparenţă, în aşa fel încât pacienţii, medicii, managerii de spitale, media să poată urmări aceste probleme şi să vadă unde este problema şi să ceară rezolvarea ei urgenţă, pentru că lucrurile astea sunt extrem de urgenţe“, a declarat Vlad Voiculescu în legătură cu asigurarea medicamentelor esenţiale în spitalele din România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO