Eveniment

Olguţa Vasilescu, mulţumită de faptul că Dăncilă a spus că nu ştie unde sunt sediile SRI K2 şi T14

Olguţa Vasilescu, mulţumită de faptul că Dăncilă a...

Autor: Liviu Dadacus, Mediafax

16.01.2018, 14:31 216

Vicepreşedintele PSD Olguţa Vasilescu a precizat, marţi, că a întrebat-o pe Viorica Dăncilă, în şedinţa CExN în care a fost votată ca propunere de premier din partea formaţiunii, dacă ştie unde sunt sediile SRI K2 şi T14, precizând că a mulţumit-o răspunsul negativ al acesteia.

Olguţa Vasilescu a fost întrebată, marţi, de jurnalişti, ce o recomandă pe Viorica Dăncilă pentru a fi propusă pentru funcţia de premier.

„O recomandă funcţiile pe care le-a avut, a demonstrat capacitate de conducere, de a fi lider, e foarte apropiată de partid, va avea capacitateta să gestioneze activitatea Guvernului. Am 100% garanţii că nu se va întâmpla ca şi cu ceilalţi premieri”, a spus Olguţa Vasilescu.

Ea a arătat că membrii CExN i-au adresat întrebări înainte de a o vota ca propunere de premier.

„Am vorbit în CExN, i-au pus întrebări toţi membrii CEx care au dorit. Întrebarea mea a fost dacă ştie unde sunt K2 şi T 14, a spus că nu ştie, ceea ce e foarte bine”, a spus Olguţa Vasilescu.

„Şerban Nicolae a întrebat-o dacă e de acord să continue legile Justiţiei în Parlament, a spus da. Marian Oprişan a întrebat-o dacă e de acord cu procesul de decentralizare a administraţiei locale, a spus da. Toate răspunsurile au fost pe gustul meu, sunt convinsă că şi a colegilor”, a spus Olguţa Vasilescu.

CEx PSD a votat, marţi, în unanimitate, ca Viorica Dăncilă să fie propunerea PSD pentru premier.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO