Eveniment

Ovidiu Şandor CEO ModaTim investment: Businessul înseamnă să te ancorezi cu mintea în viitor

Ovidiu Şandor CEO ModaTim investment: Business-ul înseamnă să te ancorezi cu mintea în viitor

Autor: Mirabela Tiron

03.04.2012, 20:50 664

Ovidiu Şandor CEO ModaTim investment, care a vândut un proiect de birouri din Timişoara către NEPI spune că a reuşit să semneze această tranzacţie pentru că s-a asigurat că a creat un concept corect, cantitatea de birouri livrate pe piaţă fiind corelată cu cererea.

"Mă împingeau de la spate băncile şi consultanţii să fac proiectul mai mare şi mai repede, însă nu m-am lăsat păcălit de val. Nu am dezvoltat prea mult din prima fază pentru că aş fi omorât proiectul" a spus el, în cadrul evenimentului "ZF Dinner -Secretele celor mai mari tranzacţii".

El a mai spus că a lucrat cu consultanţi din zona imobiliară însă, la sfârşitul zilei el a trebuit să ia decizia aplicând bunul simţ.

Omul de afaceri mai spune că în România nu există date statistice pe piaţa imobiliară pentru a fundamenta o decizie. "Am luat studii cu privire la piaţa de birouri din Polonia şi am încercat să le aplic în România".

El mai spune că trei factori l-au ajutat să reuşească în business, familia, studiile şi experienţa din străinătate. "Am trăit în străinătate şi acolo am văzut viitorul. Am încercat să ancorez businessul meu în acel viitor. Nu ştiu cât timp va dura până când România va ajunge la aceste sisteme din străinătate, dar este clar un avantaj să fi văzut viitorul"

Ovidiu Şandor mai spune că piaţa din Bucureşti nu i se pare interesantă pentru că deja există prea mulţi dezvoltatori activi şi are un excedent mare pe suprafaţa construită. "Bucureştiul este o bestie mare. Noi ne uităm la oraşe mai mici, spune omul de afaceri".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO