Eveniment

Pasageri blocaţi de două ore pe Aeroportul Timişoara, după ce avionul spre Bucureşti s-a defectat. Reacţia Ryanair: Avionul a fost întarziat pentru decolare din cauza unei probleme tehnice minore

Pasageri blocaţi de două ore pe Aeroportul Timişoara,...

Autor: Adriana Mit

12.01.2018, 10:03 222

Aproximativ 150 de pasageri au rămas blocaţi, timp de peste două ore, pe Aeroportul Internaţional Timişoara, vineri dimineaţa, după ce aeronava cu care ar fi trebuit să zboare spre Bucureşti s-a defectat înainte de îmbarcare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Dan Idolu, a declarat, vineri dimineaţa, corespondentului MEDIAFAX, că aeronava ar fi trebuit să decoleze la ora 07.15 spre Bucureşti. Însă, înainte de îmbarcare a fost descoperită o defecţiune tehnică la avion, astfel că a fost anulată cursa operată de compania aeriană Ryanair.

Pasagerii au fost nevoiţi să aştepte aterizarea cursei Bergamo (Italia) – Timişoara, iar în jurul orei 09.30, aeronava a decolat spre Bucureşti.

“Aeronava operată de Ryanair se va întoarce din Bucureşti din nou la Timişoara, pentru a zbura spre Frankfurt”, a afirmat Dan Idolu.

Şi cursa Timişoara – Frankfurt va avea o întârziere de două ore, după ce aeronava a zburat spre Bucureşti. Astfel, avionul va decola la ora 12.15, deşi cursa era programată la ora 10.15.

Reacţia Ryanair despre întârziere: 

“Acest zbor din Timişoara către Bucureşti (12 ianuarie) a fost întarziat pentru decolare din cauza unei probleme tehnice minore. Pentru minimizarea întârzierii, o aeronavă de rezervă a fost repoziţionată şi a operat acest zbor cu o întârziere de două ore. Ryanair îşi prezintă scuze sincere tuturor clienţilor afectaţi” 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO