Eveniment

Patru morţi, în urma unui atac armat într-un mall din statul american Washington

Patru morţi, în urma unui atac armat într-un mall din...

Autor: Mircea Olteanu

24.09.2016, 11:19 1895

Atacul a avut loc vineri, la un magazin Macy's din cadrul mallului din oraşul Burlington, aflat la 97 de kilometri nord de Seattle.

Patru femei şi-au pierdut viaţa, iar un bărbat a fost grav rănit, după ce un atacator a deschis focul într-un mall din oraşul Burlington, în statul american Washington, a anunţat poliţia, care a precizat că suspectul nu a fost încă prins, scrie The Associated Press online.

Sergentul Mark Francis, purtătorul de cuvânt al Poliţiei statale din Washington a declarat că forţele de ordine sunt în căutarea unui bărbat de origine hispanică care era înarmat cu o puşcă de vânătoare.

Autorităţile au mai mai declarat că motivul atacului este încă necunoscut.

Biroul Federal de Investigaţii (FBI) asistă autorităţile locale în operaţiunile de prindere a suspectului. Mark Francis a anunţat că 11 echipe de căutare şi două unităţi canine caută suspectul.

Biroul din Seattle al FBI a anunţat pe Twitter că "nu există indicii care să sugereze atacuri adiţionale plănuite" de atacator în statul Washington.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO