Eveniment

Paznicii penitenciarelor mulţumesc preşedintelui Băsescu "pentru că nu a renunţat la serviciile penitenciarelor"

Paznicii penitenciarelor mulţumesc preşedintelui Băsescu "pentru că nu a renunţat la serviciile penitenciarelor"
26.09.2010, 14:08 23

Sorin Dumitraşcu, lider al Federaţiei Sindicatelor dinAdministraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP), mulţumeştepreşedintelui Traian Basescu "pentru că nu a renunţat şi laserviciile penitenciarelor", conform Mediafax.

"Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională aPenitenciarelor, în numele celor peste 500 de agenţi, ofiţeri depenitenciare şi personal civil, participanţi la protestul din 24septembrie şi în numele celorlalti membri de sindicat din sistemulpenitenciar. care nu au participat fiind in serviciu, mulţumeşteexcelenţei sale, domnul Traian Băsescu, preşedintele României,pentru că nu a renunţat şi la serviciile penitenciarelor", se aratăîntr-un comunicat de sâmbătă, semnat de Sorin Dumitraşcu.

Potrivit comunicatului sindicalistului, "ar fi fost o decizieregretabilă şi lipsită de înţelepciune, chiar şi în aceste momenteîn care reprezentanţi ai Executivului simt nevoia să modificeunilateral atribuţii stabilite în mod democratic de cătreParlamentul României pentru Jandarmeria Română şi Poliţia Română".Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO