Eveniment

Peste 1,2 milioane de ţigarete de contrabandă, confiscate în Bucureşti, de poliţişti şi vameşi

Peste 1,2 milioane de ţigarete de contrabandă,...

Autor: Mona Scarisoreanu

22.06.2017, 13:52 86

Ţigaretele reţinute erau marca Rothmans - cu timbru fiscal Ucraina şi Marble - fără timbru fiscal.

Ţigaretele destinate comercializării ilicite au fost descoperite cu ocazia unui control în trafic efectuat pe raza judeţului Ilfov, disimulate într-un locaş special amenajat în interiorul unei autoutilitare marca Mercedes, înmatriculata în judeţul Botoşani, se arată într-un comunicat ANAF.

De asemenea, în data de 21.06.2017, în continuarea aceleiaşi acţiuni au fost reţinute în vederea confiscarii un nr. de 1.004.540 fire ţigarete.

Ţigaretele diverse marci (Ashima, Rothmans, Marble, Ritm, Hilton, etc.) unele cu timbru fiscal Republica Moldova, altele fară timbru fiscal, au fost descoperite cu ocazia unei percheziţii, depozitate impreuna cu alte mărfuri într-un spaţiu din sectorul 5 - Bucureşti.

Întreaga cantitate de ţigarete precum şi autoutilitara în valoare totală de aproximativ 185.000 de euro au fost reţinute în vederea confiscării de către inspectorii B.E.M. - D.R.V. Bucureşti, iar verificările în cauză vor fi continuate de către organele de poliţie, sub aspectul săvârşirii unor fapte de natură penală.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO