Eveniment

Ponta: Azi dimineaţă m-a sunat domnul Dragnea şi mi-a propus să fiu ministru

Ponta: Azi dimineaţă m-a sunat domnul Dragnea şi mi-a...

Autor: Dana Stanila

21.06.2017, 11:54 6979

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta a declarat miercuri, în timp ce în plenul reunit al Parlamentului se dezbătea moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi ALDE că a fost sunat de dimineaţă de Liviu Dragnea, care i-a oferit o funcţie de ministru.

Ponta a declarat că a avut mai multe discuţii cu preşedintele PSD Liviu Dragnea în ultimele zile, pentru a căuta soluţii pentru ieşirea din criză.

”Am căutat o soluţie să păstrăm guvernul şi să nu mergem în seara asta la Cotroceni”, a spus Ponta.

Ultima discuţie a avut loc miercuri de dimineaţă, înainte de şedinţa în care se dezbate moţiunea de cenzură împotriva guvernului Grindeanu, la iniţiativa lui Liviu Dragnea, care a cerut din nou ca Grindeanu să demisioneze.

”Astăzi de dimineaţă a sunat domnul Dragnea”, a mai afirmat Ponta, care a precizat şi care a fost oferta preşedintelui PSD: ”Să fim miniştri, dar nu vreau să fiu ministru”.

Ponta a mai spus că i-a fost dată chiar posibilitatea să aleagă un portofoliul. Întrebat dacă putea să fie şi propunerea de premier, fostul preşedite al SD a afirmat ”Nu pot să fiu prim ministru, pentru că eu am renunţat la funcţia de prim ministru atunci când domnul Uncheşelu mi-a făcut dosar şi când voi avea o decizie a justiţiei, atunci pot să fiu în orice funcţie”, a mai spus Ponta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO