Eveniment

Posibilă confruntare faţă în faţă între Kovesi şi Toader la CSM. Când este programată audierea celor doi

Posibilă confruntare faţă în faţă între Kovesi şi...

Autor: Mihaela Gidei

26.02.2018, 12:04 439

Procurorul-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, se va prezenta, marţi, la şedinţa Secţiei pentru Procurori a CSM, în care se va discuta avizul pentru solicitarea de revocare din funcţie, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. La şedinţă va participa şi ministrul Tudorel Toader. 

"În întâmpinarea interesului general suscitat de avizul consultativ solicitat Consiliului Superior al Magistraturii, Secţia pentru procurori informează opinia publică cu privire la faptul că urmează să ia în discuţie solicitarea Ministrului Justiţiei privind revocarea din funcţie a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie în şedinţa stabilită pentru ziua de marţi, 27 februarie 2018, ora 14.00, la sediul Consiliului", se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Superior al Magistraturii, remis MEDIAFAX.

Membrii Secţiei pentru Procurori au invitat-o marţi şi pe Laura Codruţa Kovesi la audieri, pentru a-şi expune punctul de vedere, surse judiciare declarând pentru agenţia de presă MEDIAFAX că procurorul-şef DNA se va prezenta la şedinţă.

Avizul ce urmează a fi dat de Secţia pentru Procurori a CSM în cazul procedurii de revocare iniţiate de ministrul Justiţiei este consultativ.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO