Eveniment

Precizare: dr. Doris Andronescu este acţionar unic la Sanador

17.04.2011, 23:30 7061

Firma Sanador SRL, care deţine o reţea de clinici şi care alansat recent spitalul Sanador în Capitală, o investiţie de 40 mil.euro, este deţinută în proporţie de 100% de dr. Doris CarmenAndronescu, precizează reprezentanţii companiei.

În ediţia ZF din 15 aprilie, în articolele "Familia Andronescua pariat 40 de milioane de euro într-o nouă afacere, cel mai marespital privat din Bucureşti" din pagina 1 şi "Andronescu a adus 200de medici de la stat pentru cel mai mare spital privat dinBucureşti" din pagina 12 a apărut informaţia eronată conform căreiadr. Doris Carmen Andronescu este acţionar majoritar al Sanador, eadeţinând 100% din acţiuni de fapt.

De asemenea, conf. dr. Doru Herghelegiu nu este directorulgeneral al spitalului Sanador, ci doar director al spitaluluiSanador. Directorul general al Sanador este dr. Doris CarmenAndronescu.

În plus, în mod eronat, ZF a scris într-un paragraf dinarticolul "Andronescu a adus 200 de medici de la stat pentru celmai mare spital privat din Bucureşti" din 15 aprilie, pagina 12, căconf. dr. Doru Herghelegiu ar fi directorul hotelului, în realitatefiind directorul spitalului.

De asemenea, tarifele pe ziua de spitalizare în spital variazăîntre 500 lei şi 760 de lei, potrivit oficialilor spitalului şi nuai hotelului, aşa cum tot în mod eronat a apărut în ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO