Eveniment

Predoiu se întoarce: Eşecul nu mă încurajează, mă ambiţionează

Predoiu se întoarce: Eşecul nu mă încurajează, mă...

Autor: Departamentul Politic

27.06.2016, 12:22 410

''Îmi voi continua activitatea politică. Faptul că am înregistrat un eşec nu mă încurajează, mă ambiţionează. (...) Sunt un alergător de cursă lungă'', a subliniat el, arătând că doreşte să îndrepte ce a greşit şi să fie ''pe stradă''.

''Comunicarea este o dimensiune esenţială a politicii pe care şi eu personal am neglijat-o într-o oarecare măsură în trecut şi cred că am plătit un cost destul de mare pentru acest lucru'', a adăugat Predoiu, spunând că îşi propune ca în perioada următoare să organizeze şi să participe la întâlniri cu cetăţenii din Bucureşti şi din ţară pe toate temele, dar şi în cadrul unui ''modul de conferinţe Cătălin Predoiu'' în cadrul cărora îşi va ''expune părerile''.

Fostul candidat la Primăria Capitalei a acentuat că nu doreşte funcţii în care să nu fie validat de rezultatul unui vot.

El a criticat Parlamentul şi deciziile recente, cu menţiunea că PSD ar fi ''capul răutăţilor'' şi că ''PNL a început reformele interne, important e să le ducă mai departe''.

Predoiu l-a criticat pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru declaraţia ''oribilă'' că românii trebuie să se hotărască - ori pâine, ori cătuşe. ''Aşa ceva echivalează cu crima împotriva propriului popor'', a susţinut liberalul.

El a explicat şi de ce a cerut demisia preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, accentând că UE are nevoie de un lider puternic, carismatic, proactiv.

Predoiu a avut indicaţii şi pentru Guvern - să aibă o abordare mai deschisă şi proativă în ceea ce priveşte consecinţele Brexit şi a anunţat că va dona sânge marţi în urma semnalelor privind dificultăţile din unele spitale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO