Eveniment

Premierul Dăncilă critică mobilizarea autorităţilor pentru vremea de afară: Şi în zilele următoare vom avea căderi abundente de zăpadă, aş dori o mobilizare foarte bună

Premierul Dăncilă critică mobilizarea autorităţilor...

Autor: Gabriel Pecheanu

21.03.2018, 14:10 61

Premierul Viorica Dăncilă a cerut, miercuri, în şedinţă de guvern, să se mobilizeze în contextul în care şi în zilele următoare vor fi căderi abundente de zăpadă, ea ţinând să felicite MAI şi autorităţile locale  pentru modul în care au gestionat această situaţie până în prezent.

”După cum vedeţi, ne-am confruntat cu fenomene extreme în ultima perioadă. Am avut ploi îngheţate, lapoviţă şi ninsoare. Cu toate acestea am primit asigurare de la Ministerul Afacerilor Interne că nu sunt probleme grave”, a spus Viorica Dăncilă la începutul şedinţei de guvern.

Ea a admis că mai sunt totuşi înregistrate efecte ale precipitaţiilor abundente în 30 de localităţi din zece judeţe.

”Situaţia este sub control. Vreau să mulţumesc MAI, autorităţilor locale şi tututror celor implicaţi pentru modul în care au gestionat această situaţie. Ştim că şi în zilele următoare vom avea căderi abundente de zăpadă, un timp nefavorabil. Aş dori o mobilizare foarte bună pentru a putea gestiona foarte bine situaţia şi în zilele următoare”, a conchis premierul Dăncilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO