Eveniment

Premierul în exerciţiu Mihai Tudose se va duce personal cu demisia la Palatul Cotroceni

Premierul în exerciţiu Mihai Tudose se va duce personal...

Autor: Firuta Flutur

16.01.2018, 11:05 437

Premierul în exerciţiu Mihai Tudose se va duce personal, marţi, la Palatul Cotroceni, pentru a-i prezenta demisia şefului statului Klaus Iohannis după ce Comitetul Executiv al PSD i-a retras sprijinul politic, au declarat surse guvernamentale pentru MEDIAFAX.

Surse guvernamentale au declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că premierul în exerciţiu Mihai Tudose se va duce personal, marţi, la Palatul Cotroceni, pentru a-i prezenta demisia şefului statului Klaus Iohannis după ce Comitetul Executiv al PSD i-a retras sprijinul politic.

Administraţia Prezidenţială a anunţat că marţi, la ora 12.30, preşedintele Klaus Iohannis va susţine, la Palatul Cotroceni, o declaraţie de presă.

Conform procedurilor, preşedintele României, Klaus Iohannis, va lua act de demisia din funcţie a prim-ministrului Mihai Tudose şi va emite decretul de vacantare a postului, precum şi decretul de numire a unui alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar pentru a îndeplini atribuţiile prim-ministrului până la formarea noului Guvern.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO