Eveniment

Premierul Mihai Tudose merge vineri în vizită la Chişinău

Premierul Mihai Tudose merge vineri în vizită la...

Autor: Gabriel Pecheanu

17.07.2017, 15:00 99

Premierul Mihai Tudose urmează să se întâlnească, la Chişinău, cu omologul său, Pavel Filip, însă nu are programată o întrevedere cu preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, au precizat pentru MEDIAFAX surse politice.

"Politica de vecinătate, sprijinul din partea Comisiei Europene şi al Consiliului pentru Moldova este foarte important. Nu trebuie să uităm nicio clipă că suntem o ţară importantă a UE, dar suntem la marginea Uniunii Europene, şi că ne revine o sarcină imensă atât din punct de vedere al asigurării drumului pro-european al Moldovei, dar şi din punct de vedere al tot ceea ce va însemna Schengen", a declarat săptămâna trecută Mihai Tudose după întâlnirile cu liderii Comisiei Europene şi Consiliului European.

Premierul moldovean Pavel Filip a fost în acest an, în luna martie, într-o vizită de lucru în România, la invitaţia premierului de atunci, Sorin Grindeanu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO